Kariyer Günleri Seminerleri

DPU Altıntaş MYO ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Kariyer Günleri Seminerleri kapsamında, Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdikleri konferansa teşrif eden davetliler arasında Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı Emrah ATASELİM, İlçe Emniyet Amiri Sıraç KARAKAYA ve Kaymakamlık görevlileri bulunmaktaydı.

Sayın Kaymakamımız konuşmasında kariyerine nasıl başladığı, öğrenim yıllarında ne gibi zorluklarla karşılaştığını ve sınavlarda yaşadığı tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Kaymakam olabilmenin şartlarını ve gerekliliklerini anlattıktan sonra görev ve sorumluluklarından bahsetti. Programın sonunda öğrencilerimizden gelen soruları cevaplayarak, isteklerini dinledi. Okul Müdürümüz Öğretim Görevlisi Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK’e günün anısına okulumuzun plaketini takdim etti.

Etkinlik Tarihleri 15 Mayıs 2017, Pazartesi    |    Saat :14:00 - 16:00
Etkinlik Yeri DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu
Etkinlik Türü Seminer
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar Altıntaş İlçe Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK
18 Mayıs 2017, Perşembe / 168 defa okundu.