“Catering Sektöründe Gıda Teknikerinin Yeri“ Konulu Konferans

CATERİNG SEKTÖRÜNDE GIDA TEKNİKERİNİN ROLÜ

12 Mart 2018 Salı günü Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda, Catering Endüstrisinde Gıda Teknikerinin Rolünün anlatıldığı bir konferans gerçekleştirildi. Konferansta konuşmacı olarak Mamabüs Catering Operasyon Direktörü Gürkan ÖZCAN yer aldı.

Tüm branşlardan öğrencilerimizin dinleyici olarak katıldığı konferansta ÖZCAN, Catering endüstrisinin işleyişini, temel yönetim yapılarını, gıda teknikeri unvanı ile mezun olan gençlerin zaman içerisinde Catering işletmelerinde yapması muhtemel olan işleri ve istihdam edilebilecekleri pozisyonları anlattı. Bu sektörde kariyer yapmak isteyen gençlerle deneyimlerini paylaşan ÖZCAN, sorumluluk üstlenerek, bulunduğu pozisyonlarda işlerin yapılması ve yöntemlerin geliştirilmesi adına değer katarak, gençlerin hedefledikleri kariyer basamaklarına daha etkin bir şekilde ulaşabileceklerini anlattı.

İşte konferanstan görüntüler…

Etkinlik Tarihleri 13 Mart 2018, Salı    |    Saat :10:00 - 12:00
Etkinlik Yeri Kütahya, Altıntaş
Etkinlik Türü Konferans
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
16 Mart 2018, Cuma / 74 defa okundu.