KOSGEB Kütahya Müdürlüğü‘nün Meslek Yüksekokulumuzu Ziyareti

Altıntaş Meslek Yüksekokulu'nda 3 Aralık 2015 Perşembe günü KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından yürütülen Girişimcilik Destek Programı ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin konu alındığı bir program gerçekleşti. Girişimcilik Destek Programının tanıtılması amacıyla KOSGEB Kütahya Müdürü Sayın Yaşar YILDIRIM ve Uzman Mustafa BALÇIN’ın katılımıyla gerçekleşen programa Yüksekokulumuzun idari ve akademik personeli ile tüm bölümlerden öğrencilerimiz katıldı.

Tüm programlardan öğrencilerin katılımlarının gözlemlendiği sunumda, KODGEB Müdürü Sayın Yaşar YILDIRIM ve Uzman Mustafa BALÇIN öğrencilerden ve hocalarımızdan gelen soruları da cevaplandırdı. Öğrencilerimizin ve hocalarımızın özellikle Girişimcilik Destek Programı ile ilgili sorular sormaları, sunumun interaktif bir şekilde gerçekleşmesini ve de amacına ulaşmasını sağladı. KOSGEB tarafından yürütülen diğer destek programları hakkında da bilgi verildi.

Uzman Mustafa BALÇIN Girişimcilik Destek Programı ile ilgili olarak KOSGEB internet sitesi üzerinden detaylı bilgi alınabileceği, aynı zamanda KOSGEB Kütahya Müdürlüğü binasına gelen öğrenci arkadaşlarımızın oradan da gerekli detayları öğrenebileceklerini kaydetti. Aşağıdaki link ilgilenen öğrencilerimizi Girişimcilik Destek Programı sayfasına yönlendirecektir…

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI (Tıklayınız.)

Girişimcilik Destek Programına başvurabilmek için “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”nin tamamlanmasının ve ilgili katılım belgesini almanın ön şart olduğunu belirten Uzman Mustafa BALÇIN, Dumlupınar Üniversitesi ile KOSGEB arasındaki protokole göre örgün öğretim programlarında alınan Girişimcilik derslerini alan öğrencilerimizin de ilgili katılım belgesini alacaklarını belirtti. Bu kapsamda, 2014-2015 Akademik yılında yüksekokulumuzda Girişimcilik derslerini başarıyla tamamlayan İşletme Yönetimi ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğrencilerimizin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgeleri hazırlık aşamasındadır.

Katılımlarından dolayı KOSGEB Kütahya Müdürü Sayın Yaşar YILDIRIM ve Uzman Mustafa BALÇIN’a, programın gerçekleşmesi adına girişimlerinden dolayı Sayın Doç. Dr. Eyyüp GÜLBANDILAR ve Sayın Yrd. Doç. Dr. Aysel GÜLBANDILAR hocalarımıza Altıntaş Meslek Yüksekokulu adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar: Öğretim Görevlisi Meryem USLU

Son Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, Çarşamba