Meslek Yüksekokulumuz Fidan Dikme Etkinliği

ALTINTAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKME ETKİNLİĞİNE KATILDI

Altıntaş Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Öğretim Elemanları 27 Nisan Çarşamba günü 13.30’da fidan dikme etkinliğine katıldı. Altıntaş Belediyesi, Altıntaş Orman İşletme Şefliği Ve Altıntaş Meslek Yüksekokulunun ortak organizasyonu bir fidan dikme şenliğine dönüştü.

Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdikleri ağaçlandırma etkinliği, Altıntaş Belediyesi’nin Yüksekokulumuz için belirlediği ağaçlandırma alanında gerçekleştirildi. Fidan dikme etkinliğinde Altıntaş Kaymakamı Mehmet ALPARSLAN, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit KARABULUT, Altıntaş Orman İşletme Şefi Ali ŞİMŞEK, Altıntaş Cumhuriyet Savcısı Adem ÖZKAN, İlçe Emniyet Amiri Fatih YÜKSEL, Ziraat Bankası Müdürü programa teşrif eden davetliler arasındaydı. İlk fidanı Sayın Kaymakamımız Mehmet ALPARSLAN’IN diktiği etkinlikte davetli protokol üyeleri de fidanlarını aynı alanda diktiler.

Daha önce Orman İşletme Şefliği ekiplerince hazır hale getirilen dikim alanında 300 adet fidan öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızın birlikte uğraşları ile dikildi. Daha sonra dikilen fidanlara cansuyu verildi. Ağaçlandırma alanına gelen tüm fidan gönüllülerine Altıntaş Belediyesi tarafından etli pilav ve ayran ikram edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, Pazartesi