Altıntaş Myo‘da İftar Buluşması

Altıntaş Meslek Yüksekokulu, 2017-2018 akademik yılının en güzel buluşmalarından birine ev sahipliği yaptı. Altıntaş Kaymakamı Sayın Musa Kazım ÇELİK, Altıntaş Belediye Başkanı Sayın Ferit KARABULUT, Altıntaş İlçemizin diğer kamu kurumlarından davetlilerimiz, Okul Müdürümüz Sayın Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, okulumuz akademisyenleri ve aileleri, öğrencilerimizle iftar programında bir araya geldi.

İftar buluşması, hava koşulları nedeniyle okul binası içinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz; Ramazan ayı ve iftarın manevi atmosferinden dolayı sevinçlerini, okulun sonuna gelinmiş olmasından kaynaklanan hüzünlerini birarada yaşadıklarını ifade ettiler.

Altıntaş MYO idaresi, akademik kadrosu ve öğrencileri adına iftar programını bizim için organize eden Altıntaş Kaymakamlığına ve Altıntaş Belediye Başkanlığına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Etkinlik Tarihleri 22 - 25 Mayıs 2018, Salı    |    Saat :12:00
Etkinlik Yeri Altıntaş MYO, Kubbealtı
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
23 Mayıs 2018, Çarşamba / 292 defa okundu.