2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersi

Altıntaş Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının açılış dersi öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla birlikte konferans salonumuzda yapıldı.

17 Ekim Çarşamba günü yapılan açılış dersinde Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit KARABULUT ve Altıntaş Kaymakamlığına vekâlet eden Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim ERTEKİN öğrencilerimize hitap ettiler. Özellikle üniversite eğitimi ve ilçemiz hakkında, okulumuza bu sene yerleşen öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı genel bilgiler aktarıldı.

Altıntaş Meslek Yüksekokulunun 2018 YKS yerleştirme döneminde tüm kontenjanlarının dolmuş olması, önceki dönemlerde ortaya konan çabalar göz önünde bulundurularak dile getirildi. Konuyla ilgili olarak, başka bir ilçede kaymakamlık görevine devam eden eski Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK açılış dersinde hatırlandı ve gıyabında kendisine teşekkür edildi.

Programın son bölümünde, tercih döneminde en yüksek puanlarla okulumuza yerleşen beş öğrencimize daha önce vaat edildiği şekliyle birer adet akıllı telefon hediye edildi. Hediyelerle ilgili olarak desteklerini esirgemeyen Altıntaş Belediye Başkanımız Sayın Ferit KARABULUT’a ve eski Kaymakamımız Sayın Musa Kazım ÇELİK’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca programımızda Altıntaş Cumhuriyet Savcısı Şaben BAĞRIAÇIK, Altıntaş İlçe Emniyet Amiri Siraç KARAKAYA ve Altıntaş İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah ATASELİM de yer alarak öğrencilerimizin ve tüm personelimizin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ettiler.

Etkinlik Tarihleri 17 Ekim 2018, Çarşamba    |    Saat :14:00 - 15:00
Etkinlik Yeri KONFERANS SALONU
Etkinlik Türü Eğitim
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
22 Ekim 2018, Pazartesi / 55 defa okundu.