Oryantasyon Programı

Altıntaş Meslek Yüksekokulu konferans salonunda, okulumuza bu sene yerleşen öğrencilerimize yönelik, eğitim-öğretim ortamına uyum programı düzenlendi. 23 Ekim Salı günü düzenlenen eğitim etkinliğinde Öğretim Görevlisi Erkan ÇAKIR ile Öğretim Görevlisi Turgay İPEK öğrencilerimizle bir araya geldiler.

Birinci sınıf öğrencilerimize öğrencilik hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları; üniversitemiz, eğitim faaliyetlerimiz, iletişim faaliyetlerimiz, sosyal faaliyetlerimiz, dersler, sınavlar ve kayıt dönemleri ile ilgili genel bilgiler aktarıldı. Ders geçme, sınıf geçme, mezun olma şartları ile staj uygulamaları, sınav dönemleri, akademik takvim, DPUmobil ve daha birçok konuyla ilgili teknik bilgiler aktarıldı.

Etkinlik Tarihleri 23 Ekim 2018, Salı    |    Saat :14:00 - 15:40
Etkinlik Yeri MYO Konferans Salonu
Etkinlik Türü Eğitim
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar Öğretim Görevlisi Erkan ÇAKIR, Öğretim Görevlisi Turgay İPEK
23 Ekim 2018, Salı / 53 defa okundu.