Afete Hazır Birey Eğitimi

AFETE HAZIR BİREY EĞİTİMİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanları “Afete Hazır Türkiye” projesi kapsamında; 28.11.2018 Çarşamba günü “Afete Hazır Birey” konulu eğitime katıldı. Eğitim Altıntaş MYO Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Eğitimi Kütahya AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) bünyesinde eğitmen olarak görev yapan Ercüment KÖK tarafından verildi.

Eğitimde, afetlerden önce alınması gereken tedbirler, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri ve afet sonrası için yapılması gereken planlamalar detaylı bir şekilde ele alınırken, afetlerden zarar almadan veya en az zararla kurtulabilmek için, bu anlamda alınacak tedbirlerin önemine vurgu yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş MYO ailesi olarak, Sayın Ercüment KÖK başta olmak üzere tüm KÜTAHYA AFAD yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyor, afetsiz günler diliyoruz.

Etkinlik Tarihleri 28 Kasım 2018, Çarşamba    |    Saat :10:30 - 12:00
Etkinlik Yeri MYO Konferans Salonu
Etkinlik Türü Eğitim
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar AFAD Eğitmeni Ercüment KÖK
29 Kasım 2018, Perşembe / 64 defa okundu.