Dpükamer-işkur Kariyer Eğitimleri

DPÜKAMER-İŞKUR ve Altıntaş MYO işbirliği ile öğrencilerimize yönelik olarak "Kariyer Eğitimi" gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve 26 Kasım  2018 Pazartesi günü itibariyle faaliyetlerine başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler veren Koordinatör Öğr. Gör. H. Feyyaz EBEOĞLUGİL ayrıca Bedesten’de yeni hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYĞAHOĞLU tarafından öğrencilere “Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri” konularında seminer verildi.

Etkinlik Tarihleri 04 Mart 2019, Pazartesi    |    Saat :15:30 - 17:00
Etkinlik Yeri Altıntaş MYO Konferans Salonu
Etkinlik Türü Seminer
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYĞAHOĞLU, DPÜKAMER Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz EBEOĞLUGİL
11 Mart 2019, Pazartesi / 129 defa okundu.