2018-2019 Mezuniyet Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni 3 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Yüksekokul Müdürü Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE ve okul birincisi Ayşegül İMZA’nın konuşmalarıyla devam etti.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri ve akademisyenler tarafından başarı plaketleri ve mezun durumunda olan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Programın son bölümünde ise mezun durumunda öğrenciler kep atma töreni heyecanını yaşadılar ve tüm davetlilere geleneksel mezuniyet pilavı ikramı yapıldı. Altıntaş Meslek Yüksekokulu olarak mezun olacak tüm öğrencilerimize hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk dileriz.

Törenimize katılımlarından dolayı Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, İlçe Emniyet Amiri Sıraç KARAKAYA, Esnaflar Odası Başkanı Nadir ERTAŞ ve protokol üyelerine, törene katılan tüm öğrencilerimiz ve ailelerine teşekkür ederiz.

Etkinlik Tarihleri 03 Mayıs 2019, Cuma    |    Saat :11:00 - 18:00
Etkinlik Yeri Altıntaş MYO
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
09 Mayıs 2019, Perşembe / 170 defa okundu.