2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu, 2019-2020 Akademik Yılı için MYO Konferans Salonunda bir açılış töreni düzenledi.

Meslek yüksekokulunun konferans salonunda düzenlenen törene, Kütahya milletvekili Ceyda Çetin ERENLER, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait ARCAKLIOĞLU, Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa AYDIN, Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Atilla BATUR, AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ, MYO Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, ''Bizlere emanet olan öğrencilerimizin her türlü sorunlarında yanındayız. Meslek Yüksekokulumuz her geçen yıl öğrenci sayısı artan, akademik personeliyle akademik ve eğitsel faaliyetlerine daha güçlü bir şekilde devam eden bir kurumdur. Yeni öğretim yılının tüm akademik personele ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.

UYSAL: KAPIM SİZLERE HER ZAMAN AÇIK

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL, öğrencilerimize selam vererek başladığı konuşmasında "Buradaki eğitim hayatınız boyunca Kütahya'da bulunmaktan büyük mutluluk duyacağınıza inanıyorum. Üniversitemiz tüm birimlerinde öğrencilerin pek çok gereksinimine karşılık verecek bir yapıya sahip. Eğitim hayatınız boyunca karşılaşacağınız sorunlar olması halinde kapım sizlere her zaman açık olacaktır" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin ERENLER, öğrencilere yaptığı konuşmada, ''Sevgili gençler, hedefiniz hayat boyu öğrenmek olsun. Bugün verdiğiniz emeğin sonucunda, mezun olduğunuzda da amacınız öğrenmek, öğrenerek ilerlemek, bu ilerleyişinizle vatanımıza, milletimize hizmet etmek olsun.Yeni akademik yılımızın hocalarımıza ve öğrencilerimize hayırlar getirmesini, Rabbimden niyaz ediyorum'' diye konuştu.

Programın tamamlanmasının ardından, protokol üyeleri meslek yüksekokulumuzu ve yapımı süren sosyal tesis inşaatının bulunduğu bölümü gezdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, Cuma