Nestlé Gyı - Meslek Yüksekokulu Workshop & Vaka Çalışması

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite ve Kontrolü bölümü öğrencilerimizden Müzeyyen ALPARSLAN, Nestle Bursa Fabrikasında, Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Workshop etkinliğine katılmaya hak kazandı.

Nestle Bursa Fabrikasından ülke geneline yapılan, “Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Nestle’yi yakından tanımak, vaka çalışmasına katılıp staj ödülünü kazanmak için hemen başvurun!” çağrısına istinaden yapılan başvurularda, öğrencimiz Müzeyyen ALPARSLAN etkinliğe katılan isimlerden biri oldu. Nestle’nin ve taşıdığı değerlerin tanıtımının amaçlandığı etkinlikte, gıda üretiminde karşılaşılan sorunlar ve bunların çözüm yollarına yönelik vaka çalışmaları gerçekleştirildi. Etkinlik süresince grup çalışmalarına katılan öğrencimiz, dâhil olduğu grupla birlikte vaka çalışmasında birinci seçildi.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, Cuma