İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu, Öğretmen Önder TÜFEKÇİ ve Öğretmen Mehmet SAĞSÖZ'ün konuşmacı olarak katıldığı "İstiklâl Marşı ve Mehmet Âkif Ersoy" konulu konferansa ev sahipliği yaptı.

MYO Konferans Salonundaki etkinliğe, MYO idarecileri ile akademik personeller ve öğrencilerimiz katıldı. Etkinliğe saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Mehmet Akif'in hayatı ve İstiklal Marşı'nın yazılış öyküsü hakkında video gösterimi yapıldı. Son olarak davetli kounuşmacılar öğrencilerimize hitaben Mehmet Akif Ersoy'un örnek alınması gereken yönleri ve yakınlarının dilinden Mehmet Akif Ersoy'un nasıl anlatıldığı ile ilgili konuşmalarını yaptılar.

Programın hazırlanması ve sunumunda emeği geçen öğrencilerimiz Dilek Turan, Muhammed Batuhan Poturoğlu ve Cuma Uğurlu'ya, Öğretim Görevlisi Meryem Uslu'ya, davetli konuşmacılarımız Önder Tüfekçi ve Mehmet Sağsöz'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, Perşembe