23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' ülküsüyle Yüce Milletimizin güçlü iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlar, çocuklarımıza emanet edeceğimiz bu güzel vatanda milli irademizin nice yüz yıllar boyunca tam bağımsızlıkla temsil edilmesini tüm kalbimle dilerim."

Prof. Dr. Kâzım Uysal
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Beyan Yayınları tarafından 2020 yılında basılan ve yazarı olduğu Hizmetçi Martılar ve Kurtlar ve Çakalların Başkanlığı adlı hikaye kitapları ile Biz Bize Yeteriz Türkiyem şiirini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ülkemizin tüm çocuklarına bayram hediyesi olarak takdim etmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, Çarşamba