Altıntaş MYO Ege Bölgesi Kariyer Fuarında (Egekaf‘22)

Altıntaş Meslek Yüksekokulu öğrencileri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin himayelerinde gerçekleştirilen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’na (EGEKAF’22) katıldı.

Üniversitemizin tüm birimlerinden toplam 840 öğrencinin katıldığı fuara Altıntaş Meslek Yüksekokulundan 16 öğrenci katıldı. Egekaf’22 yolculuğunda öğrencilerimizle birlikte Nüfus ve Vatandaşlık Bölüm Başkanımız Öğretim Görevlisi Turgay İPEK de yer aldı. Toplamda 100’den fazla seminer, atölye vb. etkinliğin gerçekleştiği EGEKAF’22’de öğrencilerimiz stantları ziyaret ederek iş/staj fırsatları, kariyer olanakları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alabilme olanağı buldular.

Öğrencilerimizin Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’na katılabilmeleri için destek sağlayan MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI’na ve ulaşım desteği sağlayan Altıntaş Belediye Başkanı Sayın Arif TEKE’ ye teşekkürlerimizi sunarız.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, Perşembe