Nevruz Bayramı ve Orman Haftası

Altıntaş Meslek Yüksekokulunda 21 Mart Nevruz Bayramı ve Orman Haftası birlikte kutlandı.

Altıntaş Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen törende Altıntaş Orman İşletmeleri tarafından getirilen fidanlar okulumuzun bahçesine dikildi. Daha sonra Nevruz Ateşi yakılarak Nevruz etkinliği düzenlendi. Demir dövme, ateşten atlama gibi aktivitelerin yapıldığı törende öğrenciler Türk dünyasına ait yerel kıyafetler ile etkinliğe katıldılar.

Etkinliğe Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İRDELP, Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, Altıntaş MYO Müdürü Ahmet Sinan Kılıçoğulları, ilçe kurum amirleri, Zafer İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile Sancaktar İmam-Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri katıldılar.

Sevgi ile büyüsün diye her fidana Yunus Emre’nin sözleri asıldı. Ayrıca fidan dikimine katılan kurum müdürleri ve öğrenciler isimlerini fidanlara astılar. Farklı fidan türlerinin okul bahçesinde farklı bir iklim oluşturacağını ifade eden Altıntaş MYO Müdürü Ahmet Sinan Kılıçoğulları: “İlçe kaymakamımız başta olmak üzere tüm kurum amirleri programımıza teşrif ettiler. Onlara şahsım ve kurumum olarak teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, Perşembe