Altıntaş Myo’da Kariyer Etkinlikleri Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında ikinci söyleşi düzenlendi.

Kariyer etkinliklerinin ikincisi Altıntaş MYO konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğin konuğu olarak Altıntaş Belediye Başkanımız Arif TEKE, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Nüfus ve Vatandaşlık Bölümü öğrencilerimizin organize ettiği söyleşinin moderatörlüğünü de öğrencilerimiz üstlendi. Söyleşimizde moderatör öğrencilerimizin yönelttiği soruların ardından izleyici öğrencilerimizden de sorular geldi. Söyleşinin sona ermesiyle birlikte MYO Müdürümüz Öğretim Görevlisi Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI Altıntaş Belediye Başkanımız Arif TEKE'ye plaket takdim etti. Öğrencilerimiz Belediye Başkanımızla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Söyleşi boyunca öğrencilerimizin yönelttiği soruları ilgi ve samimiyetle cevaplayan Altıntaş Belediye Başkanı Sayın Arif TEKE'ye, organizasyon ekibinden öğrencilerimiz Hatice Okumuş, Feyzanur Yavuzyiğit, Sefer Koska ve Rafet Aydos ile dersin organizasyonunda bu tür etkinliklere yer vererek öğrencilerimizi teşvik eden Öğretim Görevlisi Erkan ÇAKIR hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, Salı