DPÜ Altıntaş Myo’da Mezuniyet Coşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu tarafından 2021-22 akademik yılı için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulunda mezuniyet etkinliği düzenlendi.

Mezuniyet törenine Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, Altıntaş Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; protokol konuşmaları, mezunlara başarı belgelerinin verilmesi ve mezuniyet pilavı ikramı ile devam etti.

Okul birincisi ve program birincilerine protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri verildi. Program, 2022 mezunu öğrencilerinin kep atmalarının ardından öğrencilerimizin MYO bahçesinde düzenlediği eğlence ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, Çarşamba