Altıntaş MYO 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılı açılış dersi 10 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 12.00’de Zafertepeçalköy Zafer Anıtında gerçekleştirildi.

Meslek yüksekokulumuza bu sene kaydolan 1. sınıf öğrencilerimizle birlikte, halen öğrenimine devam eden 2. sınıf öğrencilerimizin de katıldığı açılış dersi etkinliğimize Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş kurum amirleri, MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Sinan Kılıçoğulları, MYO Sekreteri Süleyman Sinan ve öğretim elemanlarımız katıldı.

Zafer Anıtında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Zafer anıtında gerçekleştirilen açılış dersi programının son bölümünde öğrencilerimize pilav ve ayran ikram edildi. Öğrencilerimizle aynı zamanda Yüzbaşı Şekip Efendi Şehitliği, Büyük Aslıhanlar Şehitliği, Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı, Dumlupınar Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Dumlupınar Şehitlikleri ziyaret edildi. Gezi kapsamında İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapmakta olan tarih öğretmeni Abdullah Türk rehberlik ederek öğrencilerimize bölgenin tarihi önemini ve önemli olaylarını anlattı.

Açılış dersi programımıza katkılarından dolayı Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan ve Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’ye, öğrencilerimize bölgeyi tanıtan rehberimiz Abdullah Türk’e, programın organizasyonundan dolayı Müdürümüz Ahmet Sinan Kılıçoğulları’na teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2022, Çarşamba