Prof. Dr. Kızıltoprak’tan Altıntaş Myo’da İlk Ders

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen İlk Ders: Vatan başlıklı etkinlikte açılış dersini verdi.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, İlk Ders: Vatan etkinliğine katıldı.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın yanı sıra Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, Çavdarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Arif Kolay, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Konuşmasında Üniversitemize adını veren Dumlupınar Zaferi'nden söz eden Prof. Dr. Kızıltoprak, "Dumlupınar Zaferi, Türk tarihinin en önemli zaferlerinden birisidir. Bu zafer, Anadolu'nun Türk yurdu olduğunu ve sonsuza dek böyle kalacağını tüm dünyaya kanıtlamıştır. Değerli öğrencilerim, adını Dumlupınar Zaferi'nden alan bu üniversitede okumanın kıymetini bilmelisiniz" dedi.

Etkinliğin ardından Rektörümüz öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı ve sorunlarını dinledi.

Rektör Kızıltoprak daha sonra meslek yüksekokulumuzun akademik ve idari birimlerinde incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, Perşembe