Altıntaş Myo’da Kadın Hakları Paneli

Altıntaş Meslek Yüksekokulu, Kütahya Sosyal Hizmetler Merkezinin tarafından düzenlenen bir panele ev sahipliği yaptı.

Altıntaş MYO Konferans Salonu’nda İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen panelde, konuşmacılar Sosyolog Zuhal Karabacak ve Araştırmacı Berra Yiğit’i dinlemek üzere MYO Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, akademik personel ve öğrenciler yer aldı.

Panelde ilk sözü alan Sosyolog Zuhal Karabacak ve Araştırmacı Berra Yiğit; kadın hakları, kadına yönelik şiddet ve aile kurma konuları ile ilgili sunum yaparak öğrencileri bilgilendirdi. Doğru eş seçiminin nasıl olması gerektiği, gençlerin eş seçiminde dikkat etmeleri gereken unsurların neler olduğu ve iletişimin önemi hakkında yapılan sunumun öğrenciler tarafından dikkatle takip edildi.

MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, “Kütahya Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden Meslek Yüksekokulumuza gelerek, öğrencilerimizi bu önemli konularda bilgilendirmek için program gerçekleştiren Sosyolog Zuhal Karabacak ve Araştırmacı Berra Yiğit’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, Perşembe