“Tecrübe Konuşuyor” Kariyer Buluşmaları Başladı

Altıntaş Meslek Yüksekokulunda Bahar yarıyılında tüm 1. sınıf öğrencilerimizin aldığı Kariyer Planlaması dersinin sektör buluşmalarının ilki gerçekleştirildi.

Tecrübe Konuşuyor başlıklı etkinlik serimizin ilkinde “Özel Sektörde Kariyer” temalı konferansa, Cross Otomotiv İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Yücel GÜNDÜZ ve İnsan Kaynakları Uzmanı Melike ÖZERİK konuşmacı olarak katıldılar.

Konferansta iş yaşamında başarının sırları, CV hazırlamanın önemli noktaları, mülakatlara hazırlıkta dikkat edilmesi gereken hususlar ve iş başvurularının değerlendirilmesi ile ilgili tavsiyeler temel başlıklar olarak yer aldı. Konferansa Kariyer Planlaması dersini alan öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Konferans sonunda konuşmacılarımız, öğrencilerimizden ve akademik personelimizden gelen soruları yanıtladılar. MYO Müdürümüz Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, konferans sonunda misafirlerimize Altıntaş MYO adına teşekkürlerini iletti ve hep birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, Çarşamba