AFAD Kütahya Uzmanları Altıntaş Myo‘da

AFAD Kütahya Uzmanları Altıntaş MYO konferans salonunda Afet Farkındalık Eğitimi için öğrencilerimizle buluştu.

AFAD Kütahya Eğitim Şube Müdürü Özkan DEMİR ve Gönüllülük Koordinatörü Ercüment KÖK, öğrencilerimize risk ve afet kavramları, afetlerin çeşitleri, nedenleri ve etkileri ile afet sırasında doğru davranış biçimleri hakkında kapsamlı bilgiler aktardı. Ayrıca afet durumlarında gönüllü organizasyonunun önemi hakkında sunum yapan AFAD uzmanları, öğrencilerimizin gönüllü olmak istemeleri durumunda neler yapmaları gerektiği hakkında bilgilendirme yaptılar.

AFAD uzmanları, öğrencilerimizden gelen soruları da ilgiyle cevaplandırarak oturumu sonlandırdılar. MYO müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI’nın misafirlerimize teşekkürlerini sunmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, Pazartesi