Laboratuvar Teknolojisi Öğrencilerimizden Poster Sunumları

Altıntaş Meslek Yüksekokulu Laboratuvar Teknolojisi programı 1. sınıf öğrencilerimiz, Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Bahar hocamızın danışmanlığında, Biyokimya dersi kapsamında hazırladıkları posterlerin sunumlarını yaptılar.

29 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen poster sunumu etkinliğine akademik ve idari personellerimizle diğer programlardaki öğrencilerimiz dinleyici olarak katıldı. 14 grup halinde poster hazırlığı yapan öğrencilerimiz, her grup bir şövale kullanarak dinleyicilerine gruplar halinde sunumlarını yaptılar. Öğrencilerimizin dinleyicilerinden gelen soruları da dikkatlice cevapladıkları gözlendi.

Poster sunum etkinliğinde emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Bahar hocamıza ve Laboratuvar Teknolojisi 1. sınıf öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, Çarşamba