Efeoğlu Baklava “Tecrübe Konuşuyor” Kariyer Buluşmalarında

Altıntaş Meslek Yüksekokulunda “Tecrübe Konuşuyor” kariyer buluşmalarının bir yenisi daha gerçekleştirildi. Kütahya Efeoğlu Baklava’nın girişimcisi Mevlüt Efe Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mevlüt Efe’nin “Efeoğlu Baklava” markasının kuruluş hikayesini ve yenilikçi ürünlerini, girişimciliğe nasıl karar verdiğini, girişimcilikle ilgili öğrencilerimizin dikkatini çekecek konuları, Efeoğlu Baklava markasının geleceğini öğrencilerimizle paylaştığı söyleşide öğrencilerimizden gelen soruları da cevapladı.

Aynı zamanda TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği) Kütahya Şube Başkanı olan Mevlüt Efe, derneğin faaliyetleri hakkında da dinleyicilerine bilgiler verdi ve gelen soruları cevapladı.

Altıntaş MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, konferans sonunda misafirlerimize Altıntaş MYO adına teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, Salı