2023-2024 Mezuniyet Törenimiz

2023-2024 Mezuniyet Törenimiz

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni MYO Konferans Salonunda düzenlendi.

Mezuniyet törenimize Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, AltıntaÅŸ Kaymakamı Muhammed Ali Çelik, AltıntaÅŸ Belediye BaÅŸkanı Hikmet Tunç, MYO Müdürümüz ÖÄŸr. Gör. Ahmet Sinan KılıçoÄŸulları, akademik ve idari personelimiz ile mezun adaylarımız ve aileleri katıldı.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşımızın okunmasıyla baÅŸlayan törende, okul birincisi Dilara Toprak mezunlarımız adına konuÅŸma yaptı. Mezun konuÅŸmasının ardından öÄŸrencilerimiz Filistin'de ve DoÄŸu Türkistan’da yaÅŸananlar baÅŸta olmak üzere dünyanın baÅŸka yerlerinde devam eden insanlık suçlarının son bulması temennisiyle Åžanlı Bayrağımızın yanı sıra Filistin ve DoÄŸu Türkistan bayrakları açtılar. Sonrasında sırasıyla protokol konuÅŸmaları gerçekleÅŸtirildi.

Dereceye giren öÄŸrencilerimize plaketlerinin verilmesinin ardından tüm öÄŸrencilerimiz sırayla sahneye çıkarak baÅŸarı belgelerini aldılar ve hatıra fotoÄŸrafı çekildiler.

Programın ikinci kısmı MYO bahçesinde gerçekleÅŸtirildi. Protokol üyelerine, öÄŸrencilerimize ve ailelerine pilav ve ayran ikram edildi. Tüm mezun adaylarımızın katılımıyla kep atma töreninin de gerçekleÅŸtirilmesinin ardından müzik eÅŸliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen eÄŸlence ile mezuniyet kutlamaları sona erdi.

Pilav ve ayran ikramlarına sponsorluk yapan Belediye BaÅŸkanı Hikmet Tunç ile AltıntaÅŸ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi BaÅŸkanı Nadir ErtaÅŸ’a teÅŸekkürlerimizi sunarız. Ayrıca mezuniyet törenimizin gerek hazırlık aÅŸamasında gerekse tören esnasında emeÄŸi geçen hocalarımıza, öÄŸrencilerimize ve personellerimize teÅŸekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, Perşembe