DPÜ Altıntaş Myo’da Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Hüseyin Karakuş düzenlenen törenle görevi Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları’ndan devraldı.

Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, müdürlük görevini devralan Prof. Dr. Hüseyin Karakuş ve meslek yüksekokulu personeli katıldı.

Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları’na meslek yüksekokulumuza ve üniversitemize bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra Prof. Dr. Hüseyin Karakuş’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bu görev değişikliğinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2024, Pazartesi