11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü

Milli ağaçlandırma günü etkinlikleri kapsamında Altıntaş ilçemizin ağaçlandırma etkinliği Altıntaş Meslek Yüksekokulu ağaçlandırma alanında gerçekleştirildi.

Yurt çapında gerçekleştirilen etkinliklerin Kütahya Altıntaş ayağı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu bahçesinde belirlenen ağaçlandırma alanında gerçekleştirildi. Altıntaş Kaymakamlığı ve Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinliğe Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş Orman İşletme Müdürü Mevlüt Polat, kurum amirleri ve Altıntaş İstiklal İlkokulu öğrencileri katıldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Sinan Kılıçoğulları: “Milli ağaçlandırma gününde öğrencilerimiz ve öğretim elemanı arkadaşlarımızla birlikte ev sahipliği yapmaktan ve ülkemizi yeşillendirme çalışmalarına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Başta orman işletme personeli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2022, Salı