Araştırma Yöntem ve Teknikleri Dersinde Şifalı Bitkiler Sunumu Yapıldı

2017-2018 Bahar Dönemi Araştırma Yöntem ve Teknikerli dersinin sunumşları devam ediyor. Sunum sırası gelen öğrencilerimiz "Şifalı Bitkiler" konulu sunumlarını gerçekleştirdiler:

• Pınar GÜVENÇ
  • Kübra AKÇA
  • Fatma ÖRNEK
  • Fatmanur ÇALIŞKAN
  • Bircan COŞNAZ

Öğrencilerimiz sunumun genel çerçevesi ve amacıyla ilgili olarak şöyle konuştular:

Bitkisel tedavi ile hastalıklarda doğru adresin tespiti noktasında, özellikle kanser hastalarının ve hasta yakınlarının kafalarındaki soru işaretlerini yalın bir dille anlatabilmek ve gidermek.

Alternatif tıp alanında kullanılan bitki, hastalıklara karşı oldukça etkili ve şifalı olabilmektedir. Günümüzde insan sağlığını tehdit eden ve insanların yaşamlarını sınırlandıran birçok hastalık çeşidi bulunmaktadır. Bu hastalıkların tedavisin oldukça zor ve ağrılı olduğu bilinmektedir. Günümüzde birçok insan bu hastalıkları daha hafif atlatabilmek için şifalı bitkilere yönelmektedirler. Bu nedenle diyoruz ki “sağlıklı yaşam için şifalı bitkileri bilinçli kullanalım, sağlıklı bireyler olalım”.

Etkinlik Tarihleri 14 - 30 Nisan 2018, Cumartesi    |    Saat :12:41
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Eğitim
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
30 Nisan 2018, Pazartesi / 99 defa okundu.