Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak‘ın Altıntaş Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak‘ın Altıntaş Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın akademik birimlerimize ziyaretleri sürüyor.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, burada personelimizle yaptığı toplantılarda yönetim ilkelerini akademik, sanatsal ve sportif üretim, eğitim ve öğretime katkı, paydaşlarımıza katkı, toplumu aydınlatma ve eğitimci kimliği dışındaki tüm aidiyetleri üniversite kapısının dışarısında bırakma olarak sıraladı.

Rektörümüz konuşmanın ardından birim yöneticilerinden ve personelimizden çalışma alanları ve birimde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

PROTOKOL ÜYELERİNE NEZAKET ZİYARETİ

Ziyaret kapsamında Altıntaş'taki protokol üyelerine de nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Rektörümüz, bu kapsamda ilk ziyaretini Altıntaş Kaymakamlığına yaparak Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan ile bir araya geldi. Prof. Dr. Kızıltoprak meslek yüksekokulumuza sunduğu katkılardan dolayı Kaymakam Bozoğlan'a teşekkürlerini sundu.

Ardından Altıntaş Belediyesini ziyaret eden Rektörümüz, belediye başkanı Arif Teke ile yaptığı görüşmede meslek yüksekokulumuza ve öğrencilerimize yönelik çalışmalarından dolayı belediye başkanı Arif Teke'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2023, Pazartesi