Altıntaş Kitap, Eğitim ve Kariyer Günleri

Altıntaş Kaymakamlığı, Altıntaş Belediye Başkanlığı, Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu ve Frig Fuarcılık işbirliğiyle "Altıntaş Kitap, Eğitim ve Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi.

22-23 Ekim 2021 tarihlerinde iki gün süren etkinlik, Altıntaş Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi. Kitap, Eğitim ve Kariyer Günleri’nin açılışına Kütahya Valisi Ali ÇELİK ’in yanı sıra Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah DAMCI, Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İRDELP, Altıntaş Belediye Başkanı Arif TEKE, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜVEN, Altıntaş MYO Müdürü Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İki gün süren etkinlikler kapsamında, çok sayıda kitapseverin ilgi gösterdiği kitap fuarında Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer GAVAS, Prof. Dr. Hasan GÖÇMEZ ve Prof. Dr. Atilla BATUR, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali ÇELİK ve Altıntaş MYO öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Halit ÇELİK' in yazdıkları kitaplar da katılımcılarla buluştu.

Kariyer Günleri kapsamında ise ilk gün Kütahya İl Özel idare Genel Sekreteri Murat KOYAK, Eğitimci-Yazar İsmail BAŞBUNAR, İdareci ve Öğretmen Murat Fazıl AKKOÇ, ikinci gün ise Mimarlar Odası Başkanı Erkan MORKOÇ, Sosyoloji Bölümü Öğretim görevlisi Doktor Feyzeddin AYTEPE ve Avukat Recep Fazıl GÜVEN’ in öğrencilerle ve kitapseverlerle buluşması planlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2021, Pazartesi