Güz Dönemi Halı Saha Futbol Turnuvası

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda öğrenciler arasında halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Altıntaş Meslek Yüksekokulunun birlikte organize ettiği halı saha futbol turnuvasına, tüm bölümlerden öğrencilerimizin kurduğu 4 takım katıldı.

Cumhuriyet Bayramı haftasında organize edilen halı saha futbol turnuvası, 25-28 Ekim 2021 tarihleri arasında Altıntaş MYO halı sahasında gerçekleştirildi. Karşılıklı eliminasyon yöntemiyle oynanan turnuvada, galip takımlar arasında son gün turnuva şampiyonunun belirlenmesi için yeniden maç yapıldı. Altıntaş MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, turnuvada dereceye giren takımların temsilcilerine, Cumhuriyet Bayramı töreninde kupalarını takdim etti.

Desteklerinden dolayı Altıntaş Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa TAŞPINAR’a, turnuvaya katılarak mücadele eden ve takımları desteklemek için gelen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2021, Çarşamba