Kızılay Kütahya Başkanı Talha Tekin’ in Altıntaş MYO Ziyareti

Kızılay Kütahya Şubesi Başkanı Talha TEKİN Altıntaş Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası münasebetiyle Altıntaş ilçemize teşrif eden Kütahya Kızılay Şubesi Başkanı Talha Tekin Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Okulumuzu gezen, bölümlerimiz ve eğitim-öğretim faaliyetlerimiz hakkında bilgi alan Tekin, Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI’ na kadim kuruluşumuz Kızılay hakkında bilgiler sundu.

Altıntaş MYO öğrencilerinden oluşan Genç Kızılay Altıntaş yapılanması ile sohbet eden Başkan Tekin, öğrencilerin Kızılay gönüllülük projelerine destek vermesini mutlulukla karşıladığını ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, Kızılay'ın çalışmalarını desteklediklerini ve öğrenciler ile gönüllülük projeleri kapsamında çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2021, Çarşamba