Meslek Yüksekokulumuz Mezunlarının Dikkatine!

Üniversitemiz Mezunlarının Dikkatine

Ülke genelinde yürütülen YÖKSİS veri tabanı çalışmaları kapsamında bütün kamu kurumları YÖKSİS veri tabanına entegre olmaktadır. Bu nedenle üniversitemizden geçmiş yıllarda (genellikle 2003 yılı ve öncesi) mezun olan öğrencilerin mezuniyetleri E-devlet, ÖSYM, YÖK, Milli Eğitim vb. kurumlarda görünmemektedir. Bunun nedeni 2003 yılı ve önceki yıllarda okuyan öğrencilerin T.C. Kimlik numaralarının Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunmamasıdır. Bu durumdan dolayı problem yaşayan mezunlarımızın diploma@dpu.edu.tr e-posta adresine nüfus cüzdanı ve diplomalarının ön ve arka yüzlü suretleri ile birlikte ekteki dilekçeyi doldurarak göndermeleri gerekmektedir. Bu başvuru işlemi sonucunda mezuniyet güncellemesi en kısa sürede yapılacaktır.

Başvuru Dilekçesi

İrtibat telefonları :

0274 265 20 31 - 1058 - 1054 /  (e-postanın ulaşıp ulaşmadığının teyidi için)

Mezuniyet bilgisi Üniversite tarafından güncellenen mezunlar ÖSYM nin aday işlemleri sisteminden başvuru yapıyorsa aşağıdaki ekran alıntısında belirtildiği gibi "eğitim bilgilerim" menüsü altında bulunan "eğitim bilgilerimi e-okul / YÖKSİS ten güncelle" butonuna basması gerekmektedir.

03 Mayıs 2017, Çarşamba / 551 defa okundu.