Açık Halı Saha İnşaatı ve Basketbol Sahası İyileştirme Projesi

Yüksekokulumuzda 2015 2016 akademik yılının güz döneminde yapımına başlanan açık halı saha neredeyse tamamlandı. Okulumuz öğrencilerinin futbol maçlarını yapabilmeleri için gerçekleştirilen açık halı saha projesinde tribün, soyunma odaları ve duşların inşasına devam ediliyor.

Yüksek Okulumuzun bahçesinde bulunan açık basketbol sahasının yanına yapılan açık halı sahanın duvar tellerinin yerleştirilmesine devam ediliyor. Kaleleri yerleştirilen ve de saha çizgileri tamamlanan açık halı sahanın üzerine file yerleştirdikten sonra öğrencilerimizin kullanımına hazır olacak.

Aynı süreçte açık basketbol sahasının potaları değiştiriliyor. Yeni potalar 4 direk tekerlekli ve cam panya olacak. Açık halı sahanın ve açık basketbol sahasının açılış tarihleri ise buradan duyurulacak.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, Perşembe