Ağaç Dikme Şenliği

ALTINTAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu, bahar aylarının gelmesiyle birlikte “Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun” kampanyası başlatmıştır. 02 Mayıs 2019 tarihinde MYO kampüsünde “Ağaç Dikme Şenliği” düzenlemiştir. Akademisyenlerin, öğrencilerin, mezun öğrencilerin ve doğasever vatandaşların destek olduğu kampanyaya Artvin, Konya, Ordu, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya gibi Türkiye’nin birçok ilinden destekler gelmiştir. Altıntaş Belediye Başkanı Sayın Arif TEKE’nin de katıldığı etkinlikte personelimiz ve öğrencilerimiz MYO bahçesine 100 adet ağaç dikmiştir. Ağaçlar; arkadaşlık ağacı, sevgi ağacı, aile ağacı, vefa ağacı ve mezun ağacı olarak sınıflandırılmış ve ağacı diken kişilerin bilgileri ağaçlara asılmıştır.

Ağaç dikme etkinliğinin ardından müzik eğlencesi düzenlenmiştir. Ayrıca etkinlikte öğrencilerimiz uçurtma da uçurmuşlardır. “Senin de Dikili Bir Ağacın Olsun”  kampanyası ile birlikte öğrencilerimiz hem çevre bilinci ile ağaç dikerken, müzik eğlencesi ile de baharın tadını doyasıya yaşamıştır. Kampanyaya katılıp ağaç bağışında bulunan, özellikle Öğr. Gör. Elif AKSUN BAYKARA hocamızın annesi Ayten AKSUN hanımefendiye ve  tüm doğaseverlere teşekkür ediyoruz.

Etkinlik Tarihleri 02 Mayıs 2019, Perşembe    |    Saat :11:00 - 16:00
Etkinlik Yeri MYO Bahçe
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
09 Mayıs 2019, Perşembe / 219 defa okundu.