Nüfus ve Vatandaşlık Programı Açıldı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı tamamlanmak üzere. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde bahar dönemi final sınavlarının da tamamlanmasıyla, dikkatler yeni dönem için hayati önem taşıyan YKS sürecine çevrildi.

Haziran ayının 15 ve 16'sında yapılack üç oturumla, üniversite adayları da en önemli dönemeci geride bırakmış olacaklar. Tüm adaylara Altıntaş MYO kadrosu olarak başarılar dileriz.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu, son yıllarda MYO programlarında yaşanan değişimi, yakından takip ediyor.

Son beş yılda Altıntaş Meslek yüksekokulu bünyesinde hangi yeni programlar açıldı?

• Laboratuvar Teknolojisi
  • Laboratuvar Teknolojisi (İ.Ö.)
  • İnsan Kaynakları Yönetimi
  • Posta Hizmetleri

2019-2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren Altıntaş Meslek Yüksekokulunda açılacak yeni programlar hangileridir?

• Posta Hizmetleri (İ.Ö.) - 30 kontenjan
  • Nüfus ve Vatandaşlık - 30 kontenjan

Yeni dönemde YKS'ye girecek ve önlisans tercih yapacak adayları, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Altıntaş Meslek Yüksekokulu web sitelerimiz ile sosyal medya hesaplarımızı incelemeye davet ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, Perşembe